Yleisölle

Ajo-ohjeet

Somero sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kanta-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen maakuntien rajalla. Näyttelypaikan osoite on Palmantie 10, 31400 Somero.kartta.jpg

Buffet & yhdistyksen Putiikki

Näyttelyalueella on buffet, josta voi ostaa juotavaa sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Putiikissa on myynnissä yhdistyksen myyntituotteita kuten pihakoirakalentereita, heijastimia ja istuinalustoja.

Maksu käteisellä tai kortilla!

DNA-näytteenotto

Näyttelyssä on paikalla Kennelliiton virallinen DNA-näytteenottaja. Tilaa siis haluamasi DNA-testikitti etukäteen ja ota se yhdessä koiran rekisteritodistuksen kanssa mukaan näyttelypaikalle niin saat otettua koirasi DNA-testin virallisena. Lisätietoja: mia.satamo(at)gmail.com

Majoittuminen

Tietoa Someron seudun majoituspaikoista löydät Someron kaupungin sivuilta.

Muut  lähialueen palvelut

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat n. 2,5 km päässä näyttelyalueelta Someron keskustassa osoitteissa Joensuuntie 27, 31400 Somero ja Joensuuntie 11, 31400 Somero.

Someron keskustasta löytyvät myös K-Supermarket, Lidl ja S-Market.

Turistikoirat

Turistikoirat ovat tervetulleita näyttelyalueelle, kunhan niillä on rokotukset kunnossa (Kennelliiton rokotusmääräykset) eli rokotustodistukset mukaan. Koiria ei saa jättää missään tapauksessa lämpimällä tai aurinkoisella säällä autoihin!

Mainokset
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close